top of page
Chef.png

Chef Γιώργος Πορφύρης

Ο Γιώργος Πορφύρης είναι ένας άνθρωπος που η μαγειρική είναι το πάθος του από μικρή ηλικία. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει την ίδια επαγγελματική πορεία μεγαλώνοντας. Με το ταλέντο του κατάφερε να μπει στο MasterChef και να φτάσει μέχρι την τελική τριάδα.
 

 Η καταγωγή του είναι από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Καλαμάτα και είναι 34 ετών. Εκτός από την μαγειρική που αποτελεί το πάθος του, αγαπάει πολύ τα ταξίδια γι αυτό και όποτε έχει ελεύθερο χρόνο προσπαθεί πάντα να ταξιδεύει. Παράλληλα ο ασχολείται και με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία.

Έχει δουλέψει ως executive chef στο πολυτελές 5-άστερο ξενοδοχείο Elysian Luxury Hotel & Spa Kalamata, στο Ira Hotel and Spa στο signature εστιατόριο του ξενοδοχείου, “WhiteCave Restaraunt”, στη Σαντορίνη και σε διάφορα εστιατόρια της Ελλάδας.

Ντάκος

Dakos_edited.png

Ντάκος με μαριναρισμένα ντοματίνια, μιξ μυρωδικών, κρητική ξινομυζήθρα, κρίταμο, κάπαρη και χαρουποπαξίμαδια

Διατροφική αξία

*Περιέχει γλουτένη, σιναπόσπορος

703 kcal

ENERGY

35.15%

14.2g

SATURATES

71%

6.05g

SALT

73%

48.5g

SUGAR

97%

44.6g

FAT

57%

Το Wikifarmer είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα με αποστολή την ενδυνάμωση των αγροτών μέσω της εκπαίδευσης και της άμεσης πρόσβασής τους στις εμπορικές αγορές για την πώληση των προϊόντων τους σε δίκαιες τιμές.


Μέσω της βιβλιοθήκης τους δημοσιεύσουν χιλιάδες άρθρα με βέλτιστες γεωργικές πρακτικές και οδηγούς καλλιέργειας με τη συμβολή χιλιάδων αγροτών, γεωπόνων και εμπειρογνωμόνων, καθιστώντας όλο το υλικό ελεύθερα προσβάσιμο σε όλους τους αγρότες του κόσμου σε περισσότερες από 15 γλώσσες.


Επίσης μέσω του Marketplace τους αλλά και με την συνδρομή και φιλτράρισμα της ομάδας του Wikifarmer, καθίσταται πολύ πιο εύκολο και λειτουργικό για εμάς σαν Wecook να έχουμε εύκολη πρόσβαση σε προϊόντα  που συνατνούν τα ποιοτικά μας κριτήρια.

Η συμβίωση βρίσκεται παντού στη φύση – μια αρμονική συνύπαρξη διαφορετικών οργανισμών που χτίζουν αμοιβαία επωφελείς σχέσεις.

 

Με αρχή το εύ ζην, την βιωσιμότητα και την καινοτομία με βάση μελισσοκομικές τεχνικές, η Symbeeosis μας παρέχει εξαιρετικά βότανα και μυρωδικά, 100% βιολογικά, με αρώματα και θρεπτικές αξίες όπως φρόντιζει η φύση!

H Myrovolos Organics ιδρύθηκε από την Κουτσουράδη Αργυρώ το 2015 η οποία έπειτα από τις Γεωπονικές της σπουδές, επέστρεψε στον τόπο της στην Χίο και ασχολήθηκε με την σπάνια χλωρίδα τους νησιού της και συγκεκριμένα με τα αρωματικά φυτά και βότανα.

Πρόκειτα για μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, μία κάθετη μονάδα παραγωγής με έμφαση στο βιολογικό προϊον και είναι από τους λίγους πιστοποιημένους παραγωγούς βιολογικής κάπαρης και κρίταμου μοναδικής ποιότητας.

bottom of page